030 670 5500

Valtakunnallinen asiakaspalvelu*

SisäilmaStartilla pääset hyvään alkuun sisäilman tutkimisessa

Terveellinen asuminen ja kiinteistön kunto kulkevat käsi kädessä. Sisäilman huonoa laatua ei kannata hyväksyä, vaan ryhtyä toimenpiteisiin sisäilman laadun selvittämiseksi. Jos haluat varmistaa korjaustöiden onnistumista sisäilmamittausten avulla tai haluat selvittää sisäilman laatua yksittäisillä sisäilman mikrobimittauksilla, on SisäilmaStart Sinun valintasi.

Lue lisää

SisäilmaStart soveltuu myös korjaustöiden laadun varmistamiseen

SisäilmaStart vastaa tarpeisiisi silloin, kun haluat tarkistaa korjaustöiden onnistumista sisäilman laadun mittauksilla, esimerkiksi vesivahingon vuoksi tehtyjen korjaustöiden jälkeen. Sisäilman mikrobimittaukset suositellaan tehtä­väksi aikaisintaan noin kahden kuukauden kuluttua korjaustöiden loppusiivouksesta.

SisäilmaStart sopii myös tilanteisiin, jolloin haluat selvittää sisäilman laatua yksittäisillä mikrobimittauksilla ja arvioida mahdollista tarvetta laajentaa tutkimusta monimuotoisem­paan sisäilmatutkimukseen.

Sisäilman mikrobimittaukset tulee ensisijaisesti tehdä talvi­aikaan, jolloin ulkoilmassa on pakkasasteita ja/tai maassa on lumipeite. Talviaikaiset olosuhteet tulisi olla mitattavalla alueella yhtäjaksoisesti vähintään 3 vuorokautta ennen mit­tausta ja mittausten aikana.

 

 

Ongelmia sisäilmassa?

Pyydä meiltä kätevästi tarjous tarvitsemaasi sisäilmapalveluun.

Pyydä tarjous

Haluatko kuulla lisää?

Raksystemsin 18 toimipisteen valtakunnallinen asiantuntijaverkosto auttaa mielellään. 

Ota yhteyttä