030 670 5500

Valtakunnallinen asiakaspalvelu*

Lataa esitteet

Katso myös nämä

Raksystems AEC Projektinjohtopalvelu Oy

Rakennustyöt kannattaa toteuttaa aina ammattitaidolla. Siten voi välttää ongelmia, jotka saattavat paljastua vasta työn valmistuttua. Pahimmassa tapauksessa ongelmat ilmenevät vasta vuosien kuluttua rakennustyön valmistumisesta.

Tarjoamme rakentamisen projektinjohtopalvelut ammattitaidolla. Kokemuksemme takana on vuosien työ toimialalla. Turvaamme rakennushankkeen ja hankimme luotettavat ja osaavat urakoitsijat hankkeen jokaiseen vaiheeseen. Uskomme, että jokaisen kiinteistön ja rakennustyömaan kuuluu olla turvallinen ja terveellinen käyttäjille.

 

Tehokasta, joustavaa ja turvallista

Raksystems AEC Projektinjohtopalvelu Oy:n omalla Projektinjohtomallilla rakentaessa, lyhenee projektin läpimenoaika verrattuna kiinteähintaiseen rakennusurakkaan. Kaikkien suunnitelmien ei tarvitse olla valmiita rakennustöiden aloituksessa ja muutoksia niihin voidaan tehdä rakentamistöiden aikana ilman raskasta lisä- ja muutostyöprosessia. Rakennustyö suoritetaan osaurakoin ja kukin osa kilpailutetaan erikseen. Hankkeelle saadaan kullekkin ajalle käypä markkinahinta. Toimimme lain edellyttämänä päätoteuttajana ja vastaamme kohteen työturvallisuudesta.

 

Palveluitamme

Raksystems AEC Projektinjohto Oy:n tarjoamiin palveluihin kuuluu projektinjohtopalvelut asuin-, liike- ja toimitilarakentamisessa niin uudis- kuin saneerauskohteissakin. Asiakaslähtöinen projektinjohtomalli keventää rakennustöiden muutos- ja lisätöiden sekä suunnitelmien tekemistä, sillä rakennustyöt suoritetaan osaurakoin. Tällöin kukin osa kilpailutetaan erikseen ja jokaiselle hankkeelle saadaan käypä markkinahinta.

Raksystems AEC Projektinjohtopalvelu Oy tarjoaa palveluita rakennusprojektin alusta loppuun:

  • Suunnittelunohjaus
  • Toteutus
  • Hankinnat
  • Kustannus- ja aikatauluseuranta
  • Työturvallisuus
  • Raportointi
  • Takuuaika

Raksystems AEC Projektinjohtopalvelu Oy:n Projektinjohtopalvelu on toteutusmuoto, jossa johdamme rakennusprojektia ja vastaamme työmaan johtamisesta asiakkaamme kanssa sovitulla tavalla. Rakennustyö toteutetaan asiakkaamme nimiin tehtyinä hankintoina ja raportoimme asiakkaalle projektin kulusta. Projektinjohtopalvelu antaa tilaajalle mahdollisuuden tarkistaa suunnittelu- ja toteutusratkaisuja koskevia päätöksiä toteutuksen aikana. Asiakkaamme pääsee tekemään päätökset projektissaan - me toteutamme ne. Projektinjohtopalvelun avulla projektit saadaan toteutettua tehokkaasti samalla myös huomioiden asiakkaan tarpeet.

Asiakkaalle sopivin toteutustapa ja sopimusmalli sovitaan aina yksilöllisesti yhdessä asiakkaan kanssa.

 

Lue lisää

Tutustu referensseihimme

As Oy Helsingin Ruusupioni, Alppiasteri ja Puistolemmikki

 

Avara Rakennuttaja Oy rakennutti Helsingin Haagaan kolme kerrostaloa sekä maanalaisen autohallin. Kohde toteutettiin projektijohtopalvelumallilla Avara Rakennuttaja Oy:lle.

 

As Oy Espoon Saunamajuri

 

Rakenteilla Avain Asunnot Oy:lle Espoon Saunalahteen asuinkerrostalo. As Oy Espoon Saunamajuri sisältää 7 kerrosta ja 53 asuntoa. Arvioitu valmistumisaika on 6/2018.

 

 

 

Juha Savolainen

Osastonjohtaja; rakennuttaminen ja valvonta,
Johtaja, Raksystems AEC Projektinjohto Oy,
RI (AMK).

p. 030 670 5653 

 

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@raksystems.fi

Lataa esitteet

Katso myös nämä

Tarjouspyyntö

Pyydä meiltä kätevästi tarjous tarvitsemaasi palveluun. Pyydä tarjous

Haluatko kuulla lisää?

Raksystemsin 18 toimipisteen valtakunnallinen asiantuntijaverkosto auttaa mielellään. 

Ota yhteyttä