030 670 5500

Valtakunnallinen asiakaspalvelu*

Lataa esitteet

Projektinjohdon esite

Projektinjohto

Rakennustyöt kannattaa toteuttaa aina ammattitaidolla. Siten voi välttää ongelmia, jotka saattavat paljastua vasta työn valmistuttua. Pahimmassa tapauksessa ongelmat ilmenevät vasta vuosien kuluttua rakennustyön valmistumisesta.

Tarjoamme rakentamisen projektinjohtopalvelut ammattitaidolla. Kokemuksemme takana on vuosien työ toimialalla. Turvaamme rakennushankkeen ja hankimme luotettavat ja osaavat urakoitsijat hankkeen jokaiseen vaiheeseen. Uskomme, että jokaisen kiinteistön ja rakennustyömaan kuuluu olla turvallinen ja terveellinen käyttäjille.

 
Tehokasta, joustavaa ja turvallista

Raksystems AEC Projektinjohtopalvelu Oy:n omalla Projektinjohtomallilla rakentaessa, lyhenee projektin läpimenoaika verrattuna kiinteähintaiseen rakennusurakkaan. Kaikkien suunnitelmien ei tarvitse olla valmiita rakennustöiden aloituksessa ja muutoksia niihin voidaan tehdä rakentamistöiden aikana ilman raskasta lisä- ja muutostyöprosessia. Rakennustyö suoritetaan osaurakoin ja kukin osa kilpailutetaan erikseen. Hankkeelle saadaan kullekkin ajalle käypä markkinahinta. Toimimme lain edellyttämänä päätoteuttajana ja vastaamme kohteen työturvallisuudesta.

 

Palveluitamme

Raksystems AEC Projektinjohtopalvelu Oy tarjoaa palveluita rakennusprojektin alusta loppuun:

  • Suunnittelunohjaus
  • Toteutus
  • Hankinnat
  • Kustannus- ja aikatauluseuranta
  • Työturvallisuus
  • Raportointi
  • Takuuaika

Raksystems AEC Projektinjohtopalvelu Oy:n Projektinjohtopalvelu on toteutusmuoto, jossa johdamme rakennusprojektia ja vastaamme työmaan johtamisesta asiakkaamme kanssa sovitulla tavalla. Rakennustyö toteutetaan asiakkaamme nimiin tehtyinä hankintoina ja raportoimme asiakkaalle projektin kulusta. Projektinjohtopalvelu antaa tilaajalle mahdollisuuden tarkistaa suunnittelu- ja toteutusratkaisuja koskevia päätöksiä toteutuksen aikana. Asiakkaamme pääsee tekemään päätökset projektissaan - me toteutamme ne. Projektinjohtopalvelun avulla projektit saadaan toteutettua tehokkaasti samalla myös huomioiden asiakkaan tarpeet.

Asiakkaalle sopivin toteutustapa ja sopimusmalli sovitaan aina yksilöllisesti yhdessä asiakkaan kanssa.

 

Tutustu referenssikohteisiimme

Kiinteistö Oy Nikkarinkruunu

Suomen Synsam-ketjun myymälät

Viskitislaamo Kyrö Distillery Company

 

Lataa esitteet

Projektinjohdon esite

Tarjouspyyntö

Pyydä meiltä kätevästi tarjous tarvitsemaasi palveluun. Pyydä tarjous

Haluatko kuulla lisää?

Raksystemsin 18 toimipisteen valtakunnallinen asiantuntijaverkosto auttaa mielellään. 

Ota yhteyttä