030 670 5500

Valtakunnallinen asiakaspalvelu*

Osakasremontin valvonta kuuluu taloyhtiölle

On kaikkien edun mukaista, että osakkaan tekemää tai teettämää kunnossapito- tai muutostyötä osakehuoneistossa hoidetaan huolella ja ammattitaidolla alusta loppuun. Laadukas valvonta vähentää tulevien vuosien korjauskustannuksia.

Raksystemsiltä saat ammattitaitoiset asiantuntijat taloyhtiön tarpeisiin.

 

Lue lisää

Laadukkaalla valvonnalla ehkäistään rakennusvirheitä

Asunto-osakeyhtiölain mukaan yhtiöllä on oikeus valvoa osakasremontteja. Valvonta kohdistetaan pääsääntöisesti asunto-osakeyhtiölain 4 luvun 2 §:n mukaan asunto-osakeyhtiön kunnossapitovastuulla oleviin rakennuksen osiin, rakenteisiin, eristeisiin ja perusjärjestelmiin.

Etenkin märkätilojen remonteissa valvonnasta ei kannata tinkiä, sillä pesuhuoneiden huolimattomalla korjaamisella voi olla kalliit seuraukset koko taloyhtiölle. Mitä tarkemmin remontin toteutus on saatu dokumentoitua, sen helpompaa on tulevaisuudessa ko. asunnon myynti sekä mahdollisten vahinkotilanteiden hoitaminen.

Asiakaslähtöiset asiantuntijamme laativat sähköisen raportin osakasremontin valvonnasta. Palvelun sisältö räätälöidään aina asiakkaan tarpeen sekä kohteen mukaan.

 

Asbestilainsäädäntö velvoittaa

Rakennuskannassamme asbestia on voitu käyttää uudis-ja korjausrakentamisessa vuosina 1910-1992. Käytännössä kaikissa ennen vuotta 1994 valmistuneissa rakennuksissa tulee varmistua sisältävätkö purettavat rakenteet asbestia teettämällä kohteeseen Asbestikartoitus. Me Raksystemsillä autamme Sinua myös tässä!

Raksystemsin tutkimukset, suunnitelmat, valvonta ja rakennuttamispalvelut tehdään VTT:n sertifioiman ISO 9001 laatujärjestelmän mukaisesti.

 

Tarjouspyyntö

Pyydä meiltä kätevästi tarjous tarvitsemaasi palveluun. Pyydä tarjous

Haluatko kuulla lisää?

Raksystemsin 18 toimipisteen valtakunnallinen asiantuntijaverkosto auttaa mielellään. 

Ota yhteyttä