030 670 5500

Valtakunnallinen asiakaspalvelu*

Raksystemsillä laaja-alaista kokemusta niin uudis- kuin korjaussuunnittelussakin

Kiinteistö-, suunnittelu- sekä rakennuttamistehtävissä kokeneiden ammattilaisten käyttö on erinomaista riskien hallintaa. Virheisiin ja laiminlyönteihin puuttuminen ajoissa säästää tilaajalta huomattavia summia, kun virheiden korjaamiseen ei kulu rahaa. Raksystemsin asiantuntijat auttavat Sinua rakennustyön suunnittelussa. 

Teemme suunnittelua niin korjaushankkeisiin, kuten esim.  julkisivu-, putkisto- ja vesikattokorjauksiin, kuin myös täydennys- ja uudisrakentamisessakin.

 

Suunnittelu

Toteutamme monipuolisesti erilaista suunnittelua jokaiseen tarpeeseen vuosien kokemuksella ja laajalla ammattitaidolla. Palveluitamme ovat esimerkiksi arkkitehti-, hanke- ja rakennesuunnittelu. Raksystems Heiskasen puolelta meillä on kokemusta myös julkisrakennuksista, kuten toimisto- ja koulurakennuksista, sairaaloista, hotelleista sekä pysäköintitaloista.

Suunnittelun avulla tilaaja pääsee puntaroimaan eri vaihtoehtoja ja lopulta valitsemaan parhaiten soveltuvan vaihtoehdon. Myös kokonaiskustannuksia voidaan vähentää merkittävästi laadukkaalla suunnittelutyöllä. Asiantuntevaan suunnitteluun kannattaa panostaa.

 

Laadukkailla tutkimuksilla ja hyvällä suunnittelulla voidaan vaikuttaa 90 %:n hankkeen kustannuksista

 
Meille kaikki asiakkaamme ovat yhtä tärkeitä, riippumatta projektin koosta tai luonteesta. Huomioimme samalla yksilöllisellä palvelulla niin suuren taloyhtiön kuin pienkerrostalonkin tarpeet, ja saatamme toteutukset loppuun asti hyvällä tekemisen meiningillä. Otamme suunnittelussamme huomioon myös taloyhtiön ja asukkaiden välisen vastuunjaon.
 

Huolellisella suunnittelulla parhaat ratkaisut kaikkiin rakennus- ja saneeraustarpeisiin!

  

 

Kari Toitturi

Insinööritoimisto R J Heiskanen Oy

Osastonjohtaja, suunnittelu, RI.

p. 030 670 5502

 

 

Jarno Nurminen

Rakennuttamis- ja liiketoimintapäällikkö; rakennuttaminen ja valvonta

Senior advisor; suunnittelu

p. 030 670 5587

 

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@raksystems.fi

Tarjouspyyntö

Pyydä meiltä kätevästi tarjous tarvitsemaasi palveluun. Pyydä tarjous

Haluatko kuulla lisää?

Raksystemsin 18 toimipisteen valtakunnallinen asiantuntijaverkosto auttaa mielellään. 

Ota yhteyttä