030 670 5500

Valtakunnallinen asiakaspalvelu*

Lataa esitteet

Katso myös nämä

Insinööritoimisto R J Heiskanen Oy

Suunnittelu on tärkeä osa talonrakennusta. Suunnittelulla valitaan parhaimmat ratkaisut taloudelliselle ja järkevälle rakennusurakalle. Talonrakennuksessa pitää paikkansa myös sanonta "hyvin suunniteltu on puoliksi tehty", sillä kun suunnitelmat on tehty ammattitaidolla ja hyvissä ajoin, vältytään kesken rakennusurakan ylimääräisiltä yllätyksiltä sekä budjetin ja aikataulun venymisiltä. Taidolla suunniteltu kokonaisuus takaa laadukkaan lopputuloksen.

Rakennesuunnittelulla pyritään välttämään vääristä ratkaisuista aiheutuvat riskit ja näin pidennetään rakennuksen elinkaarta. Rakennesuunnittelulla tuotetaan rakennesuunnitelmat, joiden pohjalta toteutetaan rakennuksen tai rakenteen rakentaminen.

 

Asiantuntevaa suunnittelua vuosien kokemuksella

Päätoimialamme on talonrakennukseen liittyvä uudisrakennusten ja saneerauskohteiden rakennesuunnittelu. Annamme asiakkaillemme laadukasta suunnittelua ja parasta mahdollista asiantuntijatukea erikoisalansa kysymyksissä niin rakennushankkeen suunnittelun kuin toteutuksenkin aikana. Asiakkaamme saavat käyttöönsä myös teräsbetonirakenteiden, teräsrakenteiden, elementtisuunnittelun ja erikoisrakenteiden asiantuntijoiden tietotaidon.

Otamme huomioon rakennushankkeessa kaikkien osapuolten asettamat vaatimukset, jotta suunnittelun lopputulos on tilaajan kannalta paras mahdollinen. Tästä ovat osoituksena pitkäaikaiset hyvät suhteet moniin rakennuttajiin sekä suunnittelutoimistoihin.

 
 

Kari Toitturi

Insinööritoimisto R J Heiskanen Oy

Osastonjohtaja, suunnittelu, RI.

p. 030 670 5502

 

 

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@raksystems.fi

Lataa esitteet

Katso myös nämä

Tarjouspyyntö

Pyydä meiltä kätevästi tarjous tarvitsemaasi palveluun. Pyydä tarjous

Haluatko kuulla lisää?

Raksystemsin 18 toimipisteen valtakunnallinen asiantuntijaverkosto auttaa mielellään. 

Ota yhteyttä