030 670 5500

Valtakunnallinen asiakaspalvelu*

LVISA -suunnittelua saneerausprojekteihin

Talotekniikan keskeisiä osa-alueita ovat LVI eli lämmitys-, vesijohto- sekä ilmanvaihtotekniikka. Lisäksi sähköjärjestelmät ovat iso osa rakennuksen saumatonta ja turvallista toimintaa mutta talotekniikan piiriin ja rakennuksen teknisiin järjestelmiin kuuluu myös automaatiotekniikka. Tehokkaalla sähkö- ja automaatiosuunnittelulla taataan rakennuksen energiatehokas kulutus sekä tulevaisuuden datainnovaatioiden mahdollistaminen.

Lue lisää

Tarjoamme ammattitaitoista taloteknistä uudis- ja korjaussuunnittelua asuin-, liike-, toimisto-, terveydenhoito- ja teollisuusrakennuksiin.


LVISA- suunnittelun hyödyt korjaussuunnittelun yhteydessä

Ammattitaitoisen LVISA -suunnittelumme ansiosta urakoitsijoilta on paremmin saatavissa laskelmiin perustuvat, vertailukelpoiset tarjoukset. Suunnittelun tuloksena päädytään helpommin teettämään putkiremontin yhteydessä, taloudellisestikin kannattavat ja tarvittavat ilmanvaihto- ja sähköjärjestelmien muutokset. Ammattitaitoisen korjaussuunnittelun avulla myös kosteus- ja homevaurioiden riski pienenee huomattavasti. Saneerauksen jälkeen kiinteistössä sisäilman laatu on parempi kuin aikaisemmin ja asumis- ja käyttömukavuus on lisääntynyt.

 

Tutustu referenssikohteisiimme

As Oy Laivastonkatu 8-10

 

 

Tarjouspyyntö

Pyydä meiltä kätevästi tarjous tarvitsemaasi palveluun. Pyydä tarjous

Haluatko kuulla lisää?

Raksystemsin 18 toimipisteen valtakunnallinen asiantuntijaverkosto auttaa mielellään. 

Ota yhteyttä