030 670 5500

Valtakunnallinen asiakaspalvelu*

Putkistojen korkeapainehuuhtelu

Putkistojen korkeapainehuuhtelu on kunnossapitotoimenpide putkistoille. Sadevesiputkiston huuhtelua suositellaan yleensä silloin, kun hiekkaa tai muuta irtoainesta on kertynyt alue-, tontti- ja pohjaviemäreihin.

Korkeapainehuuhtelun tarpeesta viestii erinäiset tukkeumat sadevesiputkistossa, kuten avo-ojaan johtavan purkuputken tukkeuman ilmeneminen. Myös sadevesikaivojen tulviminen tai vetämättömyys ovat merkkejä huuhtelun tarpeellisuudesta. 

Jätevesiviemäreiden korkeapainehuuhtelu on aiheellista, kun jätevesilinja ei vedä kunnolla tai hajulukot pulputtavat. Myös lattiakaivosta nouseva haju tai niiden heikko vetämättömyys ovat merkkejä huuhtelun tai puhdistuksen tarpeellisuudesta.

Sadevesiputkisto, salaojat sekä viemärit suositellaan huuhdeltavan 15 vuoden välein.

Korkeapainehuuhtelu suoritetaan yleensä kuntotarkastuksen yhteydessä ja se luokitellaan yhdeksi putkiston kunnossapitotoimenpiteeksi. Huuhtelu on keino ennalta ehkäistä suurien ongelmien syntymistä. Tarvittaessa huuhtelulla voidaan myös selvittää putkiston ongelmien taustalla olevat syyt.

Korkeapainehuuhtelua ei suositella suoritettavan talvikuukausina. Jätevesi-, sadevesi- ja sakkapesäkaivojen tyhjennys eivät kuulu palveluun. 

Toteutamme korkeapainehuuhteluita Etelä-Suomessa, Pirkanmaa mukaan lukien.

Tarjouspyyntö

Pyydä meiltä kätevästi tarjous tarvitsemaasi palveluun. Pyydä tarjous

Haluatko kuulla lisää?

Raksystemsin 18 toimipisteen valtakunnallinen asiantuntijaverkosto auttaa mielellään. 

Ota yhteyttä