030 670 5500

Valtakunnallinen asiakaspalvelu*

Vedeneristystarkastus kylpyhuoneremontin yhteydessä

Vedeneristys estää veden kulkeutumisen rakenteeseen ja on tästä syystä erittäin tärkeä osa märkätiloja. Väärin asennettuna vedeneristys edesauttaa vesivahingon alkamista ja näin ollen isojen korjausten, pitkäkestoisen rakenteiden kuivaamisen ja kustannusten syntymisen. Tästä syystä on erittäin tärkeää panostaa vedeneristysten huolelliseen asentamiseen ja tarkastuttaa ne aina asiantuntijalla.

Teemme kylpyhuoneiden ja muiden märkätilojen korjaustyönaikaisia vedeneristystarkastuksia taloyhtiöille ja osakkeenomistajille. 

 
Lue lisää

Vedeneristystarkastuksen kulku

Monessa kunnassa vaaditaan vedeneristystöiden yhteydessä rakennusvalvontaviranomaisten myöntämä rakennuslupa. Lupaehdoissa edellytetään, että märkätilaremontille on nimetty vastaava työnjohtaja eli vastaava mestari. Vaikka viranomaislupaa ei edellytettäisikään, on taloyhtiön ja osakkeenomistajan etu varmistaa, että huoneistossa tehdään vedeneristystyöt määräysten ja ohjeiden mukaisesti.

Suosittelemme, että kylpyhuoneremontissa seinien ja lattian vedeneristys tehdään eri aikaan, jolloin ensin tarkastetaan seinien vedeneristys. Sen jälkeen korjaustyöntekijä laatoittaa seinät alinta laattariviä lukuun ottamatta ja eristää lattian. Tämän jälkeen asiantuntijamme tarkastaa lattian vedeneristyksen. Mittaamme vedeneristyksen kuivakalvopaksuuden ja tarkastamme silmämääräisesti työn laadun erityisesti kulmissa ja läpivientikohdissa.

Edellytämme tilausta viimeistään kaksi päivää ennen tarkastusajankohtaa. Toimitamme tarkastusraportin tilaajalle viimeistään kolmen päivän kuluessa tarkastuksesta.

Tarjouspyyntö

Pyydä meiltä kätevästi tarjous tarvitsemaasi palveluun. Pyydä tarjous

Haluatko kuulla lisää?

Raksystemsin 18 toimipisteen valtakunnallinen asiantuntijaverkosto auttaa mielellään. 

Ota yhteyttä