030 670 5500

Valtakunnallinen asiakaspalvelu*

Tarvekartoitus auttaa, kun et tiedä mistä aloittaa

On tilanteita joissa rakennuksen mahdolliset ongelmat eivät ole selvillä ja oikean tutkimus- tai tarkastusmenetelmän valinta on vaikeaa. Esimerkiksi sisäilmasta huolestuneena tarvekartoitus on oikea valinta, sillä huolellinen tarvekartoitus kohteessa luo pohjan tehokkaalle, aikaa ja kustannuksia säästävälle jatkotutkimussuunnitelmalle.
 

Tarvekartoitus ohjaa eteenpäin myös sisäilman ongelmissa

Tarvekartoituksen tarkoituksena on löytää keinot kuvailemasi ongelman ratkaisemiseksi. Sisältö räätälöidään aina sinun tarpeisiin sopivaksi. Tällöin kartoituksen ja jatkotoimenpiteiden kustannukset pysyvät hallinnassa ja useista tutkimusvaihtoehdoista valikoituvat juuri ne oikeat, sinun tarpeita parhaiten palvelevat tutkimusmenetelmät.

Tarvekartoituksen tuloksena on tehtyjen havaintojen sekä toimenpidesuositusten kirjaaminen. Kartoituksesta laa­ditaan kirjallinen raportti, joka käsittää ongelman kuvauksen, tehdyt havainnot, jatkotutkimustarpeet sekä toimenpidesuositukset. Sen avulla tarkemmat tutkimusmenetelmät osataan kohdentaa oikein ja säästetään jopa tuhansi euroja.

 

Tilaa tarvekartoitus tai pyydä tarjous!

 

Tarjouspyyntö

Pyydä meiltä kätevästi tarjous tarvitsemaasi palveluun. Pyydä tarjous

Haluatko kuulla lisää?

Raksystemsin 18 toimipisteen valtakunnallinen asiantuntijaverkosto auttaa mielellään. 

Ota yhteyttä