030 670 5500

Valtakunnallinen asiakaspalvelu*

Sähköjärjestelmien kuntotutkimuksella turvallisuutta elämiseen

Olemme yhä enenevissä määrin riippuvaisia sähkölaitteiden toimivuudesta. Niin lämmitysjärjestelmämme, ilmanvaihtomme kuin datayhteytemmekin vaativat sähköjärjestelmien luotettavaa toimivuutta. Se takaa myös turvallisen ja laadukkaan elämisen kodeissamme. Siksi on tärkeää, että huolehdimme sähköjärjestelmien säännöllisestä tarkastamisesta ja takaamme näin niiden käyttökunnon.

Sähköjärjestelmien kuntotutkimus suositellaan teettäväksi, mikäli sähköjärjestelmissä on ilmennyt ongelmia tai rakennukseen on suunnitteilla muita isompia saneerauksia. On taloudellisesti kannattavaa yhdistää sähköjärjestelmien uusiminen muiden isojen saneerausten yhteyteen.

 
Lue lisää

Kuntotutkimuksessa käytettävä välineistö

Sähkö- ja teleteknisissä kuntotutkimuksissa tarkastetaan sähkölaitteistoja käyttäen apuna erilaisia mittausvälineitä, kuten esimerkiksi asennustestereitä, pihtivirtamittareita, valaistusvoimakkuusmittareita, sähköverkon laadun analysaattoreita ja lämpökameraa. Kaikissa sähköteknisissä tutkimuksissa keskitytään järjestelmien uusimistarpeiden lisäksi mm. sähkö- ja paloturvallisuuteen ja niiden parantamiseen.

Sähkökuntotutkimukset räätälöidään tarkastettavalle kiinteistölle sopiviksi. Sähköjärjestelmien kuntotutkimus voi koostua esimerkiksi sähkökeskusten lämpökuvauksista ja analysaattorimittauksista. Kiinteistössä voidaan tutkia myös esimerkiksi puhelin- ja yhteisantennijärjestelmät, mikäli niissä on havaittu oleellisia ongelmia.

Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme sähkö- ja teleteknisiin kuntotutkimuksiin aina sähköalan asiantuntijoita. Ammattilaisemme ovat palveluksessasi!

 

Tarjouspyyntö

Pyydä meiltä kätevästi tarjous tarvitsemaasi palveluun. Pyydä tarjous

Haluatko kuulla lisää?

Raksystemsin 18 toimipisteen valtakunnallinen asiantuntijaverkosto auttaa mielellään. 

Ota yhteyttä