030 670 5500

Valtakunnallinen asiakaspalvelu*

Märkätilojen kosteuskartoitus

Märkätilojen kosteuskartoituksella pystytään samalla kertaa kartoittamaan kaikkien asuntojen kosteiden tilojen tekninen kunto. Märkätilojen kunnon selvittäminen kannattaa teettää ammattilaisella säännöllisin väliajoin, sillä asukkaiden vaihtuessa myös käyttö- ja kulutustottumukset vaihtuvat. Vuosien karttuessa myös taloyhtiön ikä vaatii huolellista kunnon tarkastusta ja huolenpitoa. Kartoituksen teettäminen on kannattavaa myös, koska ajoissa havaitun vaurion tai puutteen korjaaminen voi tuoda tuntuvia säästöjä verrattuna tilanteeseen, että vaurio tai puute olisi jäänyt huomaamatta. Näin taloyhtiön arvo säilyy parempana vuodesta toiseen.

Märkätilojen kosteuskartoituksessa selvitetään tutkittavan tilan tai rakenteen kosteustilanne, mahdolliset kosteusvaurioriskit, sekä mahdolliset korjaus- tai lisätutkimustarpeet. Kartoituksessa apuvälineenä käytetään kosteudentunnistinta. Tutkimuksen suorittaa Raksystemsin ammattitaitoinen asiantuntija.

Kosteuskartoituksesta luovutetaan isännöitsijälle sähköinen raportti, jossa arvioitavien rakenneosien kunto luokitetaan neljään kuntoluokkaan. Raportissa esitellään tulokset asuntokohtaisesti sekä koko taloyhtiön yhteenvetona. Raporttiin lisätään myös valokuvia havainnoimaan märkätilojen kuntoa. 

Tarjouspyyntö

Pyydä meiltä kätevästi tarjous tarvitsemaasi palveluun. Pyydä tarjous

Haluatko kuulla lisää?

Raksystemsin 18 toimipisteen valtakunnallinen asiantuntijaverkosto auttaa mielellään. 

Ota yhteyttä