030 670 5500

Valtakunnallinen asiakaspalvelu*

Kiinteistökartturi tuo helpotusta taloyhtiön arkeen

Kiinteistökartturi on taloyhtiön hallituksen ja isännöitsijän uusi työkalu kiinteistön ennakoivaan ylläpitoon. Palvelu on yhteensopiva Raksystemsin Kuntoarvion sekä kuntotutkimusten kanssa. Kiinteistökartturi havainnollistaa taloyhtiöiden korjaushankkei-
den hallinnan niin isoille kuin pienillekin taloyhtiöille. 

Tutustu ja ota käyttöön www.kiinteistökartturi.fi.

 

Ennennäkemättömän helppo tapa pitää taloyhtiö kunnossa 

Kiinteistökartturi on sähköinen palvelu taloyhtiön korjaushankkeiden hallintaan. Palvelun avulla hallituksen on helppo suunnitella ja toteuttaa tulevat remontit, kun taloyhtiön tiedot pysyvät tallessa myös taloyhtiön avainhenkilöiden vaihtuessa ja niihin voi palata milloin tahansa.

Huoltotoimenpiteiden ja korjaushankkeiden aikataulutus, suunnittelu ja budjetointi on vaivatonta ja ne on esitetty havainnollisesti. Myös tutkimusten tilaaminen, varaaminen ja asukaskyselyjen tekeminen on nopeaa palvelun kautta. 

Taloyhtiön budjetin suunnittelu onnistuu helposti lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Hallitus voi seurata korjaushankkeiden vaikutusta taloyhtiön budjettiin ja hahmottaa niiden vaikutukset osakkaiden yhtiövastikkeisiin.

Taloyhtiön tutkimuksiin ja korjaushankkeisiin liittyvät dokumentit pysyvät tallessa yhdessä paikassa. Niitä on helppo jakaa, arkistoida ja kommentoida työryhmän kesken.

 

Kiinteistön kokonaisvaltaisessa kunnossapidossa asiantuntijan apu on paikallaan

Raksystemsin asiantuntijoiden tekemän kuntoarvion ja siihen kuuluvan pitkän tähtäimen suunnitelman (PTS) avulla saadaan kokonaiskuva kiinteistön tulevista korjaustarpeista. Kuntoarviosta on myös suuri apu lain vaatiman kunnossapitotarveselvityksen laatimisessa. Saat kuntoarvion tiedot kätevästi suoraan kiinteistökartturiin.

 

Tarjouspyyntö

Pyydä meiltä kätevästi tarjous tarvitsemaasi palveluun. Pyydä tarjous

Haluatko kuulla lisää?

Raksystemsin 18 toimipisteen valtakunnallinen asiantuntijaverkosto auttaa mielellään. 

Ota yhteyttä