030 670 5500

Valtakunnallinen asiakaspalvelu*

Raksystems on tehnyt jo yli 100 000 Asuntokaupan Kuntotarkastusta

 

Asuntokauppa on yksi ihmisen suurimmista kaupoista elämän aikana eikä niitä tule tavalliselle ihmiselle vastaan kovinkaan montaa.

Asiantuntijamme tehtävänä on tuottaa asuntokaupan osapuolille luotettavaa tietoa myynnissä olevasta kohteesta. Arvojemme mukaisesti haluamme palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla, kaikissa tilanteissa. 

Anna kokeneiden asiantuntijoidemme auttaa Sinua!

 

Kuntotarkastus hyvissä ajoin

Suosittelemme aina asuntokaupan yhteyteen kerrostaloasunnoissa märkätilan kosteuskartoitusta ja kaikkiin muihin asuntomuotoihin laajempaa tutkimusta eli asuntokaupan kuntotarkastusta. Esimerkiksi rivitaloasunnot ovat jo sen verran monimutkaisempia rakenteiltaan, että niiden kunnon selvittämiseksi on hyvä tilata kuntotarkastus.

Tutkimukset on hyvä teettää hyvissä ajoin ennen myynnin aloittamista, jotta asunnon kunto voidaan ottaa huomioon jo hintaa määritellessä ja mahdolliset jatkotutkimukset ehditään suorittamaan rauhassa. Näin kodin myyminen helpottuu ja nopeutuu.

 

Kuntotarkastuksen laatu

Raksystemsin kuntotarkastuksessa koti tutkitaan ISO 9001-sertifioidun laatujärjestelmän sekä alalla hyväksytyn KH 90-00394 Suoritusohjeen mukaisesti. Myös Hyvä välitystapa edellyttää KH-kortin mukaan suoritettua kuntotarkastusta.

Raksystemsillä on konsulttivastuuvakuutus, jossa maksimikorvaus on vahinkotapauksessa yli palkkion määrän. Olemme myös ainoa kuntotarkastusyritys Suomessa, jonka palvelut Lloyds on hyväksynyt vakuutustensa edellytykseksi.

 

Kuntotarkastuksesta apua jo asumisen aikana

Perinteisesti kuntotarkastusta on käytetty vain asuntokaupan yhteydessä, onhan palvelun nimikin harhaanjohtavasti Asuntokaupan Kuntotarkastus. Kuntotarkastus on nähty huomattavan heikosti asumista tukevana palveluna, vaikka siihen(kin) se on erinomainen apuväline, sillä esim. rakennusteknisen asiantuntijan ajoissa havaitseman vaurion tai puutteen korjaaminen voi tuoda tuntuvat säästöt verrattuna tilanteeseen, että vaurio tai puute olisi jäänyt huomaamatta. Kuntotarkastusraportti ja kuntotarkastajan selkeä kerronta kodin kunnosta helpottavat sen suunnitelmallista huoltoa, kunnossapitoa ja korjaamista.

Kodissa voi aina olla monenlaisia pieniä vaurioita, jotka ajan kanssa muodostuvat isommiksi vaurioiksi – selvitä ne ajoissa ja tilaa Kuntotarkastus asumisen tueksi!

 

Voit lukea lisää näistä ja muista monipuolisista asuntokauppaa tukevista palveluistamme näiltä kotisivuiltamme. Mikäli tarvitse lisätietoja, niin olethan yhteydessä!

 

Turvallisia asuntokauppoja!

 

Kim Malmivaara

Osastonjohtaja; kuntotarkastukset, RI, AKK.

p. 030 670 5540

Tarjouspyyntö

Pyydä meiltä kätevästi tarjous tarvitsemaasi palveluun. Pyydä tarjous

Haluatko kuulla lisää?

Raksystemsin 18 toimipisteen valtakunnallinen asiantuntijaverkosto auttaa mielellään. 

Ota yhteyttä