030 670 5500

Valtakunnallinen asiakaspalvelu*

KotiApp

Raksystems on luonut ennennäkemättömän helpon tavan pitää huolta kodista. Yli 100 000 suomalaista taloa tarkastanut Raksystems tuo tuhansien vuosien insinöörikokemuksen ja osaamisen jokaisen ulottuville uudessa maksuttomassa KotiApp-mobiilisovelluksessa. Mobiilisovelluksen lisäksi konseptiin kuuluu OmaInsinööri-palvelu ja määrävälein tehtävät Kodin määräaikaistarkastukset.

KotiApp soveltuu kaikille kodeille ja vapaa-ajan asunnoille aina kerrostalo-osakkeista omakotitaloihin ja mökkeihin.


KotiApp tietää mitä kotisi tarvitsee

KotiAppilla seuraat ja hallinnoit kotisi huolto- ja kunnossapitotarpeita. KotiApp kertoo ajoissa milloin jokin kotisi kuntoon vaikuttava seikka on syytä tarkistaa ja tarjoaa myös ehdotuksia huoltotoimenpiteistä.

Asiallinen ja säännöllinen huolto ja tarkastukset on aina edullisempaa kuin vahinkojen korjaaminen. Kun korjaat pienen epäkohdan ajoissa, eivät remontit pääse kasvamaan ennenaikaisiksi kalliiksi peruskorjauksiksi – säästät kymmeniä tuhansia euroja! Pidä kodistasi – todennäköisesti suurimmasta omaisuuserästäsi – hyvää huolta ja lataa maksuton KotiApp.

 

Lataa KotiApp Google Playsta tai AppStoresta.

Tutustu KotiAppiin myös täällä.

 

KotiAppin palvelut


Kodin määräaikaistarkastus

Kodin määräaikaistarkastuksella varmistetaan kodin oikea-aikaiset korjaustarpeet. Kodin määräaikaistarkastus suositellaan tehtäväksi neljän vuoden välein. Kodin määräaikaistarkastuksessa Raksystemsin rakennustekninen asiantuntija tarkastaa kotisi, määrittää kuntoluokan ja opastaa tarvittavista toimenpiteiden teossa. Palvelun avulla opit tuntemaan kotisi kunnon, lisäät asumisturvallisuutta sekä mm. terveyshaittoja aiheuttavi­en kosteusongelmien ja vesivahinkojen mahdollisuus vähenee. Määrävälein tehtävillä tarkastuksilla varmistat myös kotisi kun­nossapitoon käytettävän rahan kohdistumisen oleelli­siin ja tärkeisiin kohteisiin. Sinulla on ajan tasalla oleva tieto rakennuksen tilasta. Ennakoitavat ja suunnitellut huoltotoimenpiteet säästävät rahaa.


Omainsinööri

Puhelun päässä Sinua KotiApp-asiakkaana palvelee Raksystemsin Omainsinööri. Voit soittaa mieltäsi askarruttavista vaurioista, sisäilmasta, energiansäästöstä, huollon ja korjausten tarpeellisuudesta. Kun näet vaikka halkeaman sokkelissa voit kysyä Omainsinööriltä mitä tehdä. Omainsinööri ohjaa ja palvelee Sinua huolto- ja kunnostustöissä.

Voit tilata Omainsinöörin myös kotikäynnille. Kotikäynnillä Omainsinööri ratkoo ongelmat paikan päällä antaen myös huolto- ja kunnostusvinkkejä kotisi ylläpitoon. Omainsinööri tekee myös rakennetutkimuksia ja selvittää sisäilmakysymyksiä, tutkii vaurioiden syitä ja antaa toimenpide-ehdotukset asioiden korjaamiseksi.

 

Lataa KotiApp Google Playsta tai AppStoresta.

Tutustu KotiAppiin myös täällä.

Tarjouspyyntö

Pyydä meiltä kätevästi tarjous tarvitsemaasi palveluun. Pyydä tarjous

Haluatko kuulla lisää?

Raksystemsin 18 toimipisteen valtakunnallinen asiantuntijaverkosto auttaa mielellään. 

Ota yhteyttä