030 670 5500

Valtakunnallinen asiakaspalvelu*

Kosteuskartoituksella varmuus märkätilojen kunnosta

Kerrostalohuoneiston myynnin yhteydessä suositellaan teetettäväksi pesutilan kosteuskartoitus. Asukkaan vaihdon yhteydessä on aina hyvä tarkistaa kostean tilan kunto, koska samalla myös käyttö- ja kulutustottumukset vaihtuvat. Kartoituksen teettäminen on kannattavaa, koska ajoissa havaitun vaurion tai puutteen korjaaminen voi tuoda tuntuvia säästöjä verrattuna tilanteeseen, että vaurio tai puute olisi jäänyt huomaamatta.

Kosteuskartoitus on tarkoitettu yksittäisen tilan tai rakenteen kosteustilanteen selvittämiseksi. Tutkimuksen kohteena voi olla pesutila, muu kostea- tai märkätila sekä myös kellari, keittiö tai yksittäinen rakenne. Palvelussa selvitetään tutkittavan tilan tai rakenteen kosteustilanne, mahdolliset kosteusvaurioriskit, sekä mahdolliset korjaus- tai lisätutkimustarpeet. Kartoituksessa apuvälineenä käytetään kosteudentunnistinta. Tutkimuksen suorittaa Raksystemsin ammattitaitoinen asiantuntija.

Raksystemsin Rakennusterveysasiantuntijat (RTA) palvelevat kautta maan.

 


Kosteuskartoitus RS1

Kosteuskartoituksesta RS1 laaditaan aina kirjallinen raportti, jossa esitetään havaitut vauriot, riskit, puutteet ja korjaustarpeet sekä suositukset ja toimenpide-ehdotukset havaittujen epäkohtien selvittämiseksi tai korjaamiseksi. Raportista ilmenevät havaittujen epäkohtien merkitys ja vakavuusaste. Raporttiin liitetään kohteesta otettuja valokuvia, mikäli ne antavat lisäinformaatiota havainnoista. Raportin toimitusaika on n. 1 viikko. Kosteuskartoitukseen kuluu aikaa noin ½-2 tuntia.

 

Pyydä tarjous tästä tai ota yhteyttä täällä.

 

Tarjouspyyntö

Pyydä meiltä kätevästi tarjous tarvitsemaasi palveluun. Pyydä tarjous

Haluatko kuulla lisää?

Raksystemsin 18 toimipisteen valtakunnallinen asiantuntijaverkosto auttaa mielellään. 

Ota yhteyttä